Treća tajna Steve Berry

ISBN:

Published:

Paperback

331 pages


Description

Treća tajna  by  Steve Berry

Treća tajna by Steve Berry
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, RTF | 331 pages | ISBN: | 8.24 Mb

Neslučajno u motu ovoga romana stoji rečenica jednog crkvenog velikodostojnika: »Crkva ne treba ništa osim istine.« Treća tajna roman je koji na uzbudljiv način istražuje historijski događaj koji nikada u cijelosti nije rasvijetljen.Prošlo je gotovoMoreNeslučajno u motu ovoga romana stoji rečenica jednog crkvenog velikodostojnika: »Crkva ne treba ništa osim istine.« Treća tajna roman je koji na uzbudljiv način istražuje historijski događaj koji nikada u cijelosti nije rasvijetljen.Prošlo je gotovo cijelo stoljeće otkako je troje djece dobilo tajnu poruku s Neba.

Sada ta tajna prijeti da uništi život trojici muškaraca -jedan nema hrabrosti da kaže istinu, drugi je spreman na sve samo da se tajna ne sazna, pa će cijeli teret istine i povjerenja pasti na trećega. Fatima, Portugal, 1917. godina: Bogorodica se pojavljuje pred troje djece i povjerava im tri tajne. Svijet ubrzo saznaje prve dvije, ali o sadržaju treće ništa se nije znalo sve do 2000.

godine. Zašto je Crkva čekala toliko dugo da objavi Bogorodičinu poruku? I zašto mnogi vjernici i dan danas sumnjaju da im je treća tajna u potpunosti otkrivena?Vatikan, vrijeme sadašnje: otac Colin Michener, tajnik pape Cle-menta XV., zabrinut je za svog Šefa. Iz noći u noć, Papa odlazi u tajni arhiv Vatikana. Razlog tome poruke su iz Fatime. Kada Papa pošalje Michenera na tajni zadatak u Rumunjsku, a potom i u Bosnu i Hercegovinu, u Međugorje, svećenik biva upleten u događaje koji izazivaju sumnju, samoubojstvo i ubojstvo.

Iznenada će se suočiti s problemom koji je brinuo Papu. I morat će otkriti tajnu koja će uzdrmati svijet...Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Treća tajna":


elterngeld-blog.com

©2008-2015 | DMCA | Contact us