Het neoliberalisme Jaap Kruithof

ISBN:

Published: 2000

Paperback

528 pages


Description

Het neoliberalisme  by  Jaap Kruithof

Het neoliberalisme by Jaap Kruithof
2000 | Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, ZIP | 528 pages | ISBN: | 6.35 Mb

De wereld is een immens gebeuren, een ingewikkeld proces met een ontelbaar aantal veranderingen op verschillende niveaus. Die evoluties probeert Jaap Kruithof in dit boek te volgen en te interpreteren.De basisstelling van dit boek is dat hetMoreDe wereld is een immens gebeuren, een ingewikkeld proces met een ontelbaar aantal veranderingen op verschillende niveaus. Die evoluties probeert Jaap Kruithof in dit boek te volgen en te interpreteren.De basisstelling van dit boek is dat het neoliberalisme de wereld in zijn greep houdt.

Rond dat thema construeert Kruithof veertien hoofdstukken die aspecten en onderdelen belichten. Er is in dit boek een gang van het generale naar het meer specifieke en vandaar weer terug naar het algemene. De eerste vier hoofdstukken betreffen verschijnselen van het wereldkader, de privatisering van het publieke, de markt en de democratie. Na een reeks beschouwingen over meer beperkte themas wordt het werk besloten met drie verstrekkende hoofdstukken over ideologie en ethiek, orde en strategie. Het boek is een poging om de ontleding van de onderdelen te combineren met de synthese van het geheel.

Het is het getuigenis van een filosoof die de wereld tracht te ontleden en te verklaren... opdat bepaalde dingen niet langer zouden blijven wat ze zijn. Een boek dat verhelderende zichtbaarheid ontvouwt, en zelfbewustwording.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Het neoliberalisme":


elterngeld-blog.com

©2008-2015 | DMCA | Contact us